Woningcorporatie TBV wonen is voornemens vier flatgebouwen aan de Schuberstraat in Tilburg te renoveren en te verduurzamen. De vier flatgebouwen bestaan in totaal uit 192 woningen verdeeld over 7 bouwlagen per complex. Twee van de flatgebouwen betreffen reguliere verhuur en twee bestaan volledig uit seniorenwoningen. Naast de basis uitvraag overweegt TBV Wonen nog twee flatgebouwen aan de scope toe te voegen (optioneel). Deze twee gebouwen bestaan deels uit verhuur en deels uit particulier eigenaarschap (16 wooneenheden in totaal).

TBV Wonen wil middels een meervoudig onderhandse aanbesteding een bouwteampartner selecteren die samen met opdrachtgever een ontwerp ontwikkeld en de werkzaamheden voor groot onderhoud en verduurzaming technisch uitwerken en voorbereiden. Op basis van dit ontwerp wordt vervolgens een aannemingsovereenkomst gesloten.

De doelstelling is om eind oktober 2021 de best beschikbare bouwteampartner te selecteren om vervolgens kwartaal 4 van 2021 en kwartalen 1 en 2 van 2022 te gebruiken om te komen tot een ontwerp en technische uitwerking. Uitvoering van het werk zal aansluitend starten vanaf kwartaal 3 van 2022 en eindigen in kwartaal 2 van 2024.

 
Project foto

Nieuwe account registreren voor project TBV Wonen - Schubertstraat Tilburg

Gebruik het onderstaande formulier om te registreren.

Account gegevens
De heer Mevrouw
*
*
*
 
 Account gegevens
 
*
*
*
*