De Ontwikkelingscombinatie Balkon Maassluis C.V. (OC Balkon) bestaat uit Bouwfonds Property Development (BPD) en Maasdelta Groep (MDG) en ontwikkelt circa 900 woningen in Het Balkon van Maassluis aan de Nieuwe Waterweg. Het plan is al voor 2/3e gereed.

De fase 4A en 4C zijn het aanstaande project en bestaan uit 13 + 12 grondgebonden huurwoningen met een beuk van 4,8m respectievelijk 5,1m en 18 koopwoningen met een beuk van 5,1m. En daarbij een kleinschalig appartementenblok van 32 huurappartementen.

Middels deze Tendersite vindt er berichtgeving over de Tender plaats. De informatie zal via hier verstrekt worden en de gewenste documenten dienen ook via deze site te worden geupload. 

Maasdelta Groep is een middelgrote woningcorporatie met woningen in Maassluis, Hellevoetsluis en Spijkenisse. Maasdelta zet zich in voor een ruim aanbod aan duurzame en betaalbare woningen. Ook vernieuwt Maasdelta wijken door sloop en nieuwbouw van woningen. Daarnaast heeft Maasdelta aandacht voor een leefbare en veilige woonomgeving. Dat doet zij samen met haar huurders, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Meer informatie over Maasdelta is te vinden op de website www.maasdelta.nl.

BPD is een Europese gebiedsontwikkelaar die de missie heeft om woon- en leefomgevingen te verwezenlijken die zelf ook leven: creating living environments. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 320.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen Europeanen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. BPD is onderdeel van de Rabo Vastgoedgroep. Voor meer informatie: www.bpd.nl.

 
Project foto

Nieuwe account registreren voor project Maasdelta balkon

Gebruik het onderstaande formulier om te registreren.

Account gegevens
De heer Mevrouw
*
*
*
 
 Account gegevens
 
*
*
*
*