De tennisverenigingen TV Zuidland en LTV Bernisse (Heenvliet) gaan een gezamenlijke toekomst tegemoet. Zij fuseren en verhuizen naar een nieuwe locatie. 

De Opdrachtgever van deze aanbesteding is gemeente Nissewaard. Gemeente Nissewaard is voornemens een nieuwe accommodatie voor de fusieclub TV Bernisse te realiseren; ‘TV Bernisse park’. TV Bernisse park bestaat uit een nieuw enkel laags clubgebouw van circa 230 m² BVO, vijf tennisbanen, twee padelbanen, buitenterrein inclusief terras en entree met parkeerplaats. 

Onderhavige aanbesteding betreft de uitvoeringswerkzaamheden van het clubhuis. De uitvoeringswerkzaamheden van de tennisbanen, padelbanen, buitenterrein en de parkeerplaats zijn in een separate procedure aanbesteed. 

In de aanbesteding laat de Aanbestedende dienst zich vertegenwoordigen door Brink, die de aanbesteding namens de Aanbestedende dienst organiseert. Voor vragen met betrekking tot IBIS4Tender kunnen Deelnemers contact opnemen met Marino Harinck van Brink via m.harinck@brink.nl of via telefoonnummer +31 6 30 56 31 27.

 
Project foto

Nieuwe account registreren voor project TV Bernissepark - Clubgebouw

Gebruik het onderstaande formulier om te registreren.

Account gegevens
De heer Mevrouw
*
*
*
 
 Account gegevens
 
*
*
*
*