De aanbestedende dienst is Nikhef (onderdeel van Stichting Nederlandse Wetenschappelijk Onderzoek Instituten (NWO-I)), het nationaal instituut voor de subatomaire fysica, hierna aangeduid als ‘Nikhef’. Nikhef is tevens de gebruiker van de onderhavige vastgoedopgave.

Nikhef doet onderzoek naar de interacties en structuur van elementaire deeltjes en hun onderlinge krachten, op de kleinste schaal en met de hoogst haalbare energie. De kernactiviteiten van Nikhef bestaan in hoofdzaak uit het leveren van intellectuele kracht en het ontwikkelen van instrumentarium voor (op dit moment) tien experimentele onderzoekprojecten, die deels hun uitvoering in het buitenland kennen. In elk onderzoeksproject is sprake van een unieke combinatie van denken (wetenschappelijke theorieën ontwikkelen, data-analyse, et cetera) en doen (ontwikkelen en bouwen van instrumentatie), waarbij de ‘denkers’en de ‘doeners’ nauw samenwerken. Meer informatie over Nikhef is te vinden op www.nikhef.nl.

Het project bestaat uit:

- de renovatie van de gebouwdelen N en H

- de renovatie van de gevel van de gebouwdelen N en H

- nieuwbouw overkapping van de binnentuin t.b.v. bijeenkomstfuncties, aangesloten op de bestaande bouwdelen N en H (circa 700 m2 FNO extra)

- nieuwbouw van het datacenter (circa 300 m2 FNO extra)

 
Project foto

Inloggen voor Selectie Bouwteampartner - Nikhef Amsterdam

Inloggegevens
E-mailadres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten

Het is op dit moment niet mogelijk je voor dit project te registreren.