De aanbesteding omvat twee raamovereenkomst voor de bouw van grondgebonden en gestapelde sociale huurwoningen in het Stedelijk Gebied Eindhoven (SGE) tot een prijs van circa 160.000 euro inclusief btw per woning. De omvang van de opdracht staat niet op voorhand vast, maar zou in de orde van grootte van enkele honderden woningen per woningtype kunnen liggen. Woningcorporaties in het SGE zijn de opdrachtgever van de aanbesteding. Vanaf 4 juni 2020 kunnen marktpartijen zich via deze website registreren en na registratie de selectieleidraad downloaden. Tevens kunnen geïnteresseerde marktpartijen dan vragen stellen en een aanmelding doen. Veel meer informatie is te vinden in de selectieleidraad.

In de pers zijn enkele berichten over de aanbesteding verschenen. Deze zijn onder meer te lezen via https://www.cobouw.nl/woningbouw/nieuws/2020/06/pilot-gestandaardiseerde-sociale-huurwoningen-in-regio-eindhoven-101285469 en https://www.ed.nl/eindhoven/inhaalslag-met-honderden-sociale-huurwoningen-in-zuidoost-brabant~a0437ecb/.

Als u problemen ondervindt met deze website in relatie tot deze aanbesteding, kunt u contact opnemen met Michiel Roelfsema via m.roelfsema@brink.nl of 040.2676707.

 
Project foto

Inloggen voor Standaardisatie sociale huurwoning (SGE)

Inloggegevens
E-mailadres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten

Het is op dit moment niet mogelijk je voor dit project te registreren.