De tennisverenigingen TV Zuidland en LTV Bernisse (Heenvliet) gaan een gezamenlijke toekomst tegemoet. Zij fuseren en verhuizen naar een nieuwe locatie. 

De Opdrachtgever van deze aanbesteding is gemeente Nissewaard. Gemeente Nissewaard is voornemens een nieuwe accommodatie voor de fusieclub TV Bernisse te realiseren; ‘TV Bernisse park’. TV Bernisse park bestaat uit een nieuw enkel laags clubgebouw van circa 230 m² BVO, vijf tennisbanen, twee padelbanen, buitenterrein inclusief terras en entree met parkeerplaats. 

Onderhavige aanbesteding betreft de uitvoeringswerkzaamheden van het clubhuis. De uitvoeringswerkzaamheden van de tennisbanen, padelbanen, buitenterrein en de parkeerplaats zijn in een separate procedure aanbesteed. 

In de aanbesteding laat de Aanbestedende dienst zich vertegenwoordigen door Brink, die de aanbesteding namens de Aanbestedende dienst organiseert. Voor vragen met betrekking tot IBIS4Tender kunnen Deelnemers contact opnemen met Marino Harinck van Brink via m.harinck@brink.nl of via telefoonnummer +31 6 30 56 31 27.

 
Project foto

Inloggen voor TV Bernissepark - Clubgebouw

Inloggegevens
E-mailadres
Wachtwoord

Wachtwoord vergeten

Registreer indien u nog geen account voor de website IBIS4Tender heeft. Als u IBIS4Tender eerder heeft gebruikt voor andere aanbestedingen dan kunt u uw bestaande inloggegevens gebruiken en hoeft u zich niet opnieuw te registeren.